Een goede plek voor uw kind

Binnenkort is het zover, uw kind gaat naar de basisschool. Voor iedere ouder is het kiezen van een school voor hun zoon/dochter een grote en bijzondere stap. Als u een school kiest voor uw kind, wilt u dat de school bij u en uw gezin past. Daarnaast wilt u dat uw kind gezien wordt en u als ouder betrokken wordt bij het leerproces en de school. Dat alles bij elkaar is spannend, nieuw en veelal onbekend. Wij vinden het daarom belangrijk om de eerste kennismaking met onze school zo goed en zo persoonlijk mogelijk te doen.

De ouders van De Pelikaan spreken positief over de school en typeren deze als een kleinschalige,  frisse, warme en open basisschool. Momenteel ontvangen wij ruim 200 leerlingen, verdeeld over acht groepen. Wij groeien in de onderbouw en beschikken over moderne faciliteiten. Onze school heeft een interne speelruimte, ruime en lichte lokalen en een groot schoolplein. Verder delen we ons gebouw met basisschool De Morgenster, voor ons meer dan een goede buur! Op onze school bieden we kwalitatief goed onderwijs en maken we gebruik van moderne leermiddelen.

Wij doen er alles aan om uw kind met plezier te laten leren, en hebben aandacht voor uw kind als individu. U, als betrokken ouder, draagt bij aan het leerplezier en het onderwijsresultaat van uw kind. Kortom De Pelikaan is met recht een goede onderwijsplek voor uw kind!